Selecteer stad:


Houd de [Ctrl]-toets ingedrukt
om meerdere plaatsen te (de)selecteren


Selecteer prijs:
Hieronder ziet u een overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Soest.

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot het grootste en meest complete huuraanbod van Soest.

Veel succes bij het zoeken naar een gepaste huurwoning!

Groet,

Utrechthuurwoningen.nl, alle huurwoningen van Utrecht onder één dak!


Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 115,-

Verhuurd -- verhuurd -- verhuurd Te huur aangeboden stenen GARAGE van ca. 18 m2 in een blokje van drie. Fraaie ligging te Soestdijk. Ideaal voor opslag of oldtimer! Voorwaarden: - huurprijs garage € 115,-/maand - 3 maanden borgstelling - betaling per kw..

Oppervlakte: 18 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 75,-

Op een uitstekende zichtlocatie aan de ringweg van Soest (Koningsweg) gelegen multifunctioneel kantoor-/bedrijfsgebouw. In dit complex is op de verdieping 390m² kantoorruimte voor huur beschikbaar. De ruimte is deels voorzien van nieuwe systeemplafonds i..

Oppervlakte: 7622 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 110,-

Op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg door Soest, nabij de oude dorpskern en uitvalswegen naar o.a. Amersfoort en Utrecht, ligt een verzorgd kleinschalig kantoorpand. Binnen dit pand is de begane grond beschikbaar voor verhuur (totaal circ..


Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 775,-

Nu te huur een modern en vrolijk luxe twee kamer appartement in een uitstekende staat van afwerking met luxe keuken, eigentijdse badkamer, moderne laminaatvoer en een strakke glasvezel wandafwerking. Gelegen op de 1e verdieping van dit kleurrijke en voora..

Kamers: 56

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 695,-

Centraal nabij het centrum en diverse uitvalswegen gelegen KANTOORRUIMTE van totaal circa 53m². De ruimte heeft een zelfstandige entree. BIJZONDERHEDEN: * huurperiode in overleg * gedeeltelijk gestoffeerd * kitchenette en toilet aanwezig * glasveze..

Kamers: 48 Oppervlakte: 780 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 650,-

Goed onderhouden geheel gemeubileerd Red Cedar-houten chalet in mooi natuurgebied. Het chalet staat op het rustieke bungalowpark "Het Bossch". Het is gelegen in het bos nabij Soestduinen en tussen de natuurgebieden 'de korte duinen' en 'de lange duinen'. ..

Kamers: 45 Oppervlakte: 45 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1095,-

Beschikbaar per 15-02-2014, een ruime eengezinswoning (tussenwoning) gelegen in de wijk "Overhees" in Soest. De woning is gelegen in een straat waar slechts bestemmingsverkeer komt, hierdoor ervaart u geen overlast van het verkeer. De woning zelf is zeer ..

Kamers: 100 Oppervlakte: 115 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1500,-

Op een uitstekend bereikbare locatie op het Bedrijventerrein Soestdijk is een kantoor-/showroomruimte van ca. 270m2 te huur op de begane grond. Bij deze ruimte behoren 4 parkeerplaatsen, maar ook langs de openbare weg is ruim voldoende parkeergelegenheid...

Oppervlakte: 2365 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1070,-

Het complex De Plantago is gerealiseerd in 2011 en is gelegen direct tegenover het winkelcentrum Smitshof. Diverse winkelvoorzieningen voor de eerste levensbehoefte bevinden zich onder en direct tegenover dit complex. De Plantago bestaat uit 25 apparteme..

Kamers: 107
Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1300,-

Bijzonder ruim en volledig gemoderniseerd 5-kamerappartement (130 m²) met 3 ruime balkons gelegen in het winkelcentrum van Soest-zuid op loopafstand van N.S.-station en de Soester Duinen. Dit lichte en strak afgewerkte appartement is voor onbepaalde tij..

Kamers: 130
1 2 3 4 5