Selecteer stad:


Houd de [Ctrl]-toets ingedrukt
om meerdere plaatsen te (de)selecteren


Selecteer prijs:
Hieronder ziet u een overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Soest.

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot het grootste en meest complete huuraanbod van Soest.

Veel succes bij het zoeken naar een gepaste huurwoning!

Groet,

Utrechthuurwoningen.nl, alle huurwoningen van Utrecht onder één dak!


Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 115,-

Op een goede zichtlocatie, aan één van de doorgaande wegen door Soest, gelegen zelfstandig kantoorpand. De kantoorruimte zal turn-key worden opgeleverd en optioneel kan er nog een achtergelegen bedrijfs-/opslagruimte bijgehuurd worden met een oppervlakt..

Oppervlakte: 600 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1050,-

Goed onderhouden geheel gemeubileerd Red Cedar-houten chalet in mooi natuurgebied. Het chalet staat op het rustieke bungalowpark "Het Bossch". Het is gelegen in het bos nabij Soestduinen en tussen de natuurgebieden 'de korte duinen' en 'de lange duinen'. ..

Kamers: 55 Oppervlakte: 55 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1500,-

Volledig gemeubileerde, landelijk gelegen charmante woonboerderij! De ligging is werkelijk fenomenaal, maar toch heel centraal. Goed geschikt voor een stel of zakenpersoon! Uitgestrekte weilanden, vergezichten, kortom vrijheid in alle facetten! Landel..

Kamers: 122 Oppervlakte: 1075 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 45,-

Goed bereikbare bedrijfsruiimte met een oppervlakte van 1.190m2, verdeeld over de begane grond (598m2) en de verdieping (592m2). De begane grond kan uitstekend dienst doen als opslagruimte. De verdieping is eventueel ook geschikt als atelierruimte of kan..

Oppervlakte: 4890 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 55,-

Op een uitstekend bereikbare locatie, aan één van de doorgaande wegen door Soest, gelegen bedrijfs-/opslagruimte. De ruimte is deels gekoeld/geconditioneerd en gelegen achter het kantoorpand Kerkstraat 87. Huur in combinatie met de voorgelegen vrijstaa..

Oppervlakte: 520 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 695,-

Centraal nabij het centrum en diverse uitvalswegen gelegen KANTOORRUIMTE van totaal circa 53m². De ruimte heeft een zelfstandige entree. BIJZONDERHEDEN: * huurperiode in overleg * gedeeltelijk gestoffeerd * kitchenette en toilet aanwezig * glasveze..

Kamers: 48 Oppervlakte: 780 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 75,-

Op een uitstekende zichtlocatie aan de ringweg van Soest (Koningsweg) gelegen multifunctioneel kantoor-/bedrijfsgebouw. In dit complex is op de verdieping 390m² kantoorruimte voor huur beschikbaar. De ruimte is deels voorzien van nieuwe systeemplafonds i..

Oppervlakte: 7622 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 70,-

Direct aan dé toegangsweg van Soest gelegen representatieve kantoorruimte op de 1e verdieping. Binnen enkele minuten in Amersfoort en ook de snelwegen (Utrecht, Amsterdam) zijn binnen 10 autominuten te bereiken. Het trein- en busstation van Soest-Zuid be..

Oppervlakte: 4940 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 3000,-

In 1875 werd deze fraaie hoek-woning gebouwd inmiddels is er inpandig een bedrijfsruimte die vele mogelijkheden biedt. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft 2 terassen in de tuin, door de ligging op het zuiden en westen bent u verzekrd van zon. ..

Kamers: 415
Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 2750,-

Luxe HALFVRIJSTAANDE VILLA op een van de mooiste bosrijke woonlocaties in Soest. De woning is perfect afgewerkt, staat op een fraaie kavel van ruim 1250 m² en is door zijn woonoppervlakte van 275 m² exclusief verlengde garage en inhoud van ruim 950 m³..

Kamers: 275 Oppervlakte: 275 m2
1 2 3 4 5