Selecteer stad:


Houd de [Ctrl]-toets ingedrukt
om meerdere plaatsen te (de)selecteren


Selecteer prijs:
Hieronder ziet u een overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Soest.

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot het grootste en meest complete huuraanbod van Soest.

Veel succes bij het zoeken naar een gepaste huurwoning!

Groet,

Utrechthuurwoningen.nl, alle huurwoningen van Utrecht onder één dak!


Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 450,-

HousingXL biedt te huur aan: Situering woonruimte: 2e verdieping voorzijde Oppervlakte: ± 20 m2 Omschrijving woonruimte: Te huur: Mooie 1-persoons kamer c.q onzelfstandige woonruimte in Soest op de 2e verdieping boven winkel. Eigen wastafel. Central..

Kamers: 17

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 750,-

Hartje Soest, in het centrum met de trein op 500 meter en de bus die voor de deur stopt is dit de ideale woonlocatie! Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Indeling: De lichte doorzon woonkamer is voorzien van een open keuken. In deze ke..

Kamers: 55

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 110,-

Op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg door Soest, nabij de oude dorpskern en uitvalswegen naar o.a. Amersfoort en Utrecht, ligt een verzorgd kleinschalig kantoorpand. Binnen dit pand is de begane grond beschikbaar voor verhuur (totaal circ..


Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 600,-

HousingXL biedt te Huur: Ruim huis in Soest dat verdeeld is in 4 appartementen, dichtbij station Zuid, winkels en openbaar vervoer om de hoek. Op de 2e verdieping een 2 kamer appartement met open keuken, slaapkamer en een ruime badkamer met ligbad en to..

Kamers: 50

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1500,-

Op een uitstekend bereikbare locatie op het Bedrijventerrein Soestdijk is een kantoor-/showroomruimte van ca. 270m2 te huur op de begane grond. Bij deze ruimte behoren 4 parkeerplaatsen, maar ook langs de openbare weg is ruim voldoende parkeergelegenheid...

Oppervlakte: 2365 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 995,-

Aan een doorgaande weg, is te huur deze karakteristieke bovenwoning (1900). Indeling van de verdieping is als volgt: Entree, trapopgang naar verdieping en een royale overloop. Aan de voorzijde bevindt zich een royale woonkamer en-suite (ca. 38m2) met op..

Kamers: 100 Oppervlakte: 616 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 775,-

Nu te huur een modern en vrolijk luxe twee kamer appartement in een uitstekende staat van afwerking met luxe keuken, eigentijdse badkamer, moderne laminaatvoer en een strakke glasvezel wandafwerking. Gelegen op de 1e verdieping van dit kleurrijke en voora..

Kamers: 56

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 18500,-

In een gemoderniseerd bedrijfspand op het bedrijventerrein Soestdijk ligt deze zeer nette kantoor-/showroomruimte met een totale oppervlakte van ca. 209m2. De ruimte is verdeeld over een begane grond en een verdieping. Direct voor het pand als ook in de n..

Oppervlakte: 2250 m2

Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1500,-

Volledig gemeubileerde, landelijk gelegen charmante woonboerderij! De ligging is werkelijk fenomenaal, maar toch heel centraal. Goed geschikt voor een stel of zakenpersoon! Uitgestrekte weilanden, vergezichten, kortom vrijheid in alle facetten! Landel..

Kamers: 122 Oppervlakte: 1075 m2
Huurwoning Soest  Huurwoning in Soest
€ 1070,-

Het complex De Plantago is gerealiseerd in 2011 en is gelegen direct tegenover het winkelcentrum Smitshof. Diverse winkelvoorzieningen voor de eerste levensbehoefte bevinden zich onder en direct tegenover dit complex. De Plantago bestaat uit 25 apparteme..

Kamers: 107
1 2 3 4 5