Selecteer stad:


Houd de [Ctrl]-toets ingedrukt
om meerdere plaatsen te (de)selecteren


Selecteer prijs:
Hieronder ziet u een overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Leersum.

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot het grootste en meest complete huuraanbod van Leersum.

Veel succes bij het zoeken naar een gepaste huurwoning!

Groet,

Utrechthuurwoningen.nl, alle huurwoningen van Utrecht onder één dak!


Huurwoning Leersum  Huurwoning in Leersum
€ 850,-

Zeer netjes onderhouden tweekamerappartement gelegen op begane grond verdieping. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementen complex, gelegen aan doorgaande weg en wordt geheel gestoffeerd opgeleverd. Gezamenlijke berging/ opslagruim..

Kamers: 45

Huurwoning Leersum  Huurwoning in Leersum
€ 1150,-

Uitgebouwde tussenwoning gelegen nabij de dorpskerm van Leersum Deze ruime eengezinswoning is voorzien van een uitgebouwde benedenverdieping. De woning is de laatste jaren geheel gemoderniseerd en de onderhoudstaat is uitstekend. De sfeervolle achtertuin..

Kamers: 130 Oppervlakte: 138 m2

Huurwoning Leersum  Huurwoning in Leersum
€ 380,-

Mooie kamer te huur, ca. 15m2, schitterend gelegen aan de achterzijde aan de rand van het bos en aan de doorgaande weg naar Leersum vlakbij de A12. De huur van 380 euro is op basis van één jaar huur en servicekosten. INDELING Fraaie kamers in een gereno..

Kamers: 15

Huurwoning Leersum  Huurwoning in Leersum
€ 1500,-

Laat u verrassen door de ruimte, die dit in twee woonlagen verdeeld penthouse u biedt! Het appartement van totaal 220 m² inclusief 15 m² balkon en 30 m² bergingen onder de schuine kap, beschikt eveneens over een berging op de begane grond en één par..

Kamers: 175
Huurwoning Leersum  Huurwoning in Leersum
€ 900,-

Huurtermijn minimaal 6 maanden en vervolgens een opzegtermijn van 3 maanden voor de verhuur en 1 maand voor de huurder. Huurperiode kan tot 2 jaar doorlopen. De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, rioolrechten, afvalstoffenheffing en inclusief s..

Kamers: 123
1