Selecteer stad:


Houd de [Ctrl]-toets ingedrukt
om meerdere plaatsen te (de)selecteren


Selecteer prijs:
Hieronder ziet u een overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Baarn.

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot het grootste en meest complete huuraanbod van Baarn.

Veel succes bij het zoeken naar een gepaste huurwoning!

Groet,

Utrechthuurwoningen.nl, alle huurwoningen van Utrecht onder één dak!


Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 2500,-

Op unieke locatie in Baarn gelegen stijlvolle gerenoveerde vrijstaande villa (bouwjaar ca. 1901) met verzorgde, zonnige voor- en achter tuin op het zuidoosten, 2 parkeerplaatsen. Tevens ligt de villa gunstig ten opzichte van de uitvalswegen, op loopafstan..

Kamers: 200 Oppervlakte: 465 m2

Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 75,-

Op slechts enkele honderden meters afstand van de A1 gelegen kantoor- en bedrijfsruimte met ruime parkeergelegenheid. Het object biedt mogelijkheden voor meerdere combinaties en kan dus vrijwel volledig afgestemd worden op uw ruimtebehoefte. De totale per..

Oppervlakte: 3709 m2

Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 0,-

Als u een woonplaats zoekt die centraal in het land is gelegen, dan is Baarn een “vorstelijke”woonplaats, goed gelegen ten opzichte van de verbindingswegen ( A1 en A27), een eigen NS station met goede verbindingen, waardoor u binnen tien minuten in Am..

Kamers: 145 Oppervlakte: 243 m2

Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 750,-

Beschikbaar per 01 juni 2016 : Een leuk 3-kamer appartement welke is gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Baarn. Het appartement is gerenoveerd en gelegen in een kleinschalig complex met alle voorzieningen op loopafstand. De foto's zijn van ..

Kamers: 71

Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 3600,-

Grenzend aan het Baarns Bos, zeer goed onderhouden riet gedekte vrijstaande villa met garage (in gebruik als bergruimte), prachtig zongerichte tuin, gelegen op het zuid westen, met nagenoeg vrij zicht voor optimale privacy. De uitgebouwde villa heeft zee..

Kamers: 215 Oppervlakte: 703 m2

Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 995,-

Zeer ruime en in zeer goede staat verkerende 4-kamer maisonnette op de 1e en 2e verdieping nabij uitvalswegen A1/A27 omringd door bossen en weilanden aan de rivier de Eem. Baarn heeft vele sportaccommodaties, een theater en een gezellig centrum. De woning..

Kamers: 110

Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 750,-

Sfeervol gemeubileerd appartement te Baarn Op de eerste etage van een prachtige villa is een fraai 2 kamer appartement gesitueerd. De woning ligt nabij de bosrand en naast kasteel Groenevelt en de uitvalswegen zoals A1 en A27. De buitenmuren van de wonin..

Kamers: 60
Huurwoning Baarn  Huurwoning in Baarn
€ 540,-

Deze kamerwoning heeft een woonkamer (21 m2) en aparte slaapkamer (14 m2) en is gesitueerd op de derde verdieping van het monumentale pand aan de Anna Paulownalaan 7. De kamer is voorzien van een eigen sanitaire unit die direct vanuit de woonkamer te bere..

1